Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Franciaágy és a hálószoba

A hálószoba berendezésének alapelveiről néhány gondolatot megosztanék Veletek kedves olvasók. Talán voltunk már úgy vele, hogy nem nagyon akartunk pénzt kiadni egy hálószobában lévő bútorért, mondván, hogy úgysem látja senki, hiszen nem fogadunk ott vendégeket, idegeneket. De akkor miért is kell berendeznünk egyáltalán bármivel is a hálót? Minek oda bútor, miért nem csak egy szivacsot rakunk le aludni?

Az ember nem állat, hogy bárhol elaludjon hosszútávon. Persze, kempingezés során, vendégségben, váratlan eseménykor bárhol elalszunk, de ahol élünk, ott az alvóhelyünknek komfortosnak kell lennie, már csak azért is, mert ha csak 6 óra alvással számolunk, akkor életünk negyedét, de ha 8 óra alvással számolunk, akkor életünk harmadát átalusszuk.

A megfelelő franciaágy és ágynemű fontosságáról már született nem egy írás, blog, de arról kevesebb szó esik, hogy az egész hálószobánkat megfelelő bútorokkal kell ellátni, hiszen mégis csak az alvókörnyezetünkről van szó. 

Gardróbok, éjjeli szekrények, szőnyegek, franciaágyak. Ezek mind-mind szükségesek egy megfelelően berendezett hálószobához. A Horizont Bútor oldalon talál mindenféle bútort, kompletten berendezheti a hálószobáját, de akár az egész lakását is. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen olyan bútorüzlet vagyunk, ami már 1997 óta a piacon van...