Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Nyaralás és a bútorok

Itt az igazi nyári kánikula és szinte mindenki nyaral így vagy úgy. A nyaralásainkkor, amikor nem otthoni környezetben vagyunk, megfigyelhetjük, hogy milyen is a kapcsolatunk az otthoni berendezési tárgyainkkal, mennyire hiányoznak is azok, és a bútorainkkal is így vagyunk, főleg ha olyan szállást találunk, ahol nincs bútor, mert például kempingezünk, vagy egy olyan szállodában vagyunk, ahol kényelmetlen az ágy, nincsen szekrény ésatöbbi.

Nem is vesszük észre, de a mindennapi életünk részeivé váltak a modern bútorok, amik csak a 19. századtól kezdtek elterjedni és a 20. században váltak általánossá és a köznép számára is elérhetővé. A bútoraink kiszolgálnak minket, kényelmessé teszik a mindennapjainkat. Kényelmes franciaágy, gyönyörű szekrények, hatalmas kanapék - hiányoznak, ha nincsenek jelen. Régebben csak a "tisztaszoba" volt teljesen bútorozott, mára azonban már minden szobánk teljesen felszerelt és bármelyik lakható teljes mértékben. 

Azonban mindig van jobb és jobb, kényelmesebb a kényelmesnél is: ha egy módosabb ismerősünknél járunk, aki sokat ad a bútorozottságra, akkor megfigyelhető, hogy a minőségi bútorok azért sokkal többet adnak, mint az alsókategóriásak. Anyagukban, funkciójukban és persze a komfortjukban is.

Jó nyaralást kívánunk, aki éppen nem fürdőzik, nyaral, annak pihenést a délutánokra, estékre, hétvégékre. Kikapcsolódni is tudni kell :)

A Horizont Bútort széles skálán kínál bútorokat, immáron 1997 óta. Rendezzük be úgy a lakásunkat, hogy amikor otthon vagyunk, az is egy nyaralás legyen!