Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Horizont Bútort a nappaliba is!

Az otthon töltött időnk javarészét a nappalinkban töltjük el, ezért nem mindegy, hogy milyen bútort vásárlunk, hogyan is néz ki az a tér, ahol ilyen sokat időzünk. Jöjjön be bútorboltjainkba és kérje eladónk segítségét, aki lakberendezési tanácsokkal is tud szolgálni. Érdemes egy bútorüzletből vásárolni mindent, mert akkor nemcsak egyszerre lesz bebútorozva az adott szoba, hanem stílusban is könnyebb összeválogatni a különböző bútorokat.

A nappali két fő bútordarabja az ülőgarnitúra (kanapé, sarokkanapé) és a szekrénysor. Nézze meg kínálatunkat a szekrénysorok és a kanapék között. Érdemes összehasonlítani, és eljátszani azzal, hogy két bútort egymás mellé rendeljünk képzeletben. Vannak olyan szekrénysoraink, például a Salesa, amihez nagyon sok minden illik, de valamihez már nehezebb ülőgarnitúrát találni. A lényeg nemcsak a szín, hanem a forma összevetése is.

Árban is azonnal látjuk a végösszeget és jobban el tudjuk osztani a pénzt. Érdemes először online válogatni, fejben meghagyni néhány bútort és csak a helyszínen véglegesíteni, de úgy, hogy addigra már volt időnk átgondolni fotók és leírások alapján. Azonnali, érzelmi alapú döntések a bútorvásárlásban sem jók. Ha tetszik egy bútor formája, de a színe nem passzol, akkor kérdezze meg mindenképpen, hogy lehet-e más színben rendelni. A legtöbbet igen, legfeljebb feláras.

A harmadik fontos tényező a padló burkolata és a szőnyeg. Ezeket sajnos nem árulunk, de ha már a bútorok ki vannak válogatva, akkor könnyebb a döntés. 

Baloldalsó menüben tud válogatni a bútorkategóriák között, kellemes böngészést. Kérdés esetén telefonáljon az Önhöz legközelebb eső bútorüzletbe. Kaposváron, Dunaújvárosban, Szekszárdon, Komlón és Dombóváron vagyunk jelen.

Törekszünk arra, hogy minél elégedettebb lehessen és hogy a legkiválóbb bútorokkal rendezhesse be a házát. Kérjük, legyen partnerünk ebben és forduljon hozzánk bizalommal!