Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Franciaágyat is a Horizont Bútortól vegyen!

A pihenés az élet elengedhetetlen része és legalább olyan fontos, mint az étkezés, vagy a munkavégzés. A franciaágyaink, ágyaink magas minősége garantálják a minőségi alvást is.

Miért jobb egy ágykeretet venni? Röviden azt lehetne válaszolni, hogy szabadon választható hozzá bármilyen matrac. Már a vásárláskor eldönthetjük, hogy melyik matrac a kényelmesebb, milyen matracra van pénzünk. A memóriahabos ("Nasa-technológiás") matracok a legdrágábbak, de ott sem mindegy a minőség. A valóban nagy anyagsűrűségű az valóban többe kerül. De nem feltétlenül kell memóriahabban gondolkozni, van másfajta matrac is, ami kényelmet biztosít.

A franciaágyak másik kategóriája, amikor már eleve van egy fix matrac. Néhány esetben rendelhető természetesen más fajta kivitelben is, de nézzünk utána mindenképpen, hogy van-e rá lehetőség, mert lehet, hogy megvennénk az ágyat egy másik fajta matraccal szerelve.

Rugós vagy szivacsos kivitelben készülnek a franciaágyak. Azonban itt is eltérő lehet a keménysége az ágynak a rugótól, vagy a szivacs milyenségétől és minőségétől függően. Nyugodtan próbáljuk ki az ágyat, hiszen úgyis fólia van a fekvőfelületén!

A Horizont Bútor honlapján külön kategóriába van szedve a franciaágy, így könnyen böngészhető. Érdemes megnézni az árakat is. Higgyék el, hogy nagyon jó árakon, már nagyon jó minőségű ágyakhoz, ágykeretekhez lehet jutni.