Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Miért válasszuk a Horizont Bútort?

Nemcsak az ár-érték arányban vagyunk jók, hanem a több mint két évtizedes tapasztalatunk is a garancia arra, hogy nálunk jól jár. 

Több nagyvárosban is jelen vagyunk, főleg a Dunántúlon, így a gyakorlatilag egy bútoráruház-láncolatként vagyunk jelen, ami jóval nagyobb biztonságot jelent Önnek is, hiszen minden szinten nagyobb biztonságot jelent ez a több üzlet, mintha csak egy, eldugott "sufniból" árulnánk. A bizalmi tényező sem elhanyagolható, amit abszolút teljesítünk. A bútorvásárlás ugyanis bizalmi alapú is valahol, tekintve, hogy mennyi átverést lehet eszközölni a vásárlási folyamatban... Akár a rejtett költséget vonatkozásában, akár azzal, hogy egyszerűen elhazudják az anyagok minőségét.

1997 óta vagyunk a bútorkereskedelemben, és azóta láttunk mindent: számos olyan üzlet jön létre, akik bútorozásból akarnak gyorsan meggazdagodni, akár a vásárlók átverésével. Láttunk bútorgyártókat is, akik minket akartak átverni, és láttunk családokat is, akik beleszaladtak jónéhány pofonba már a lakásuk, házuk berendezésekor.

A mi fő célunk viszont  az, hogy hosszútávon fent tudjunk maradni, és nem a hirtelen meggazdagodás vezet minket. Próbálunk a lehető legkorrektebben hozzáállni minden érdeklődőhöz, hogy aztán elégedett vásárlók legyenek. A Horizont Bútor filozófiája a garancia arra, hogy mindegyik fél jól jár a bútorvásárláskor.