Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Szekrény a nappaliba, konyhába és a hálóba is

A Horizont Bútor szekrénykínálata igen széles skálán mozog, a konyhabútoroktól elkezdve a nappali szekrénysorokig, de gardróbok és találók is megtalálhatóak kínálatunkban. 

Igazán kedvező árakon is tudunk kínálni nappali szekrénysort. Például 44.800 Ft az Asole, de százezer forint alatt, hetvenezer környékén már teljesértékűbb a szekrénysorokat kínálunk. A százezer forint felettiek pedig már az igazán komoly darabok, amik egy komoly, modern lakásban is megállják a helyüket.

A konyhabútoroknál szintén hasonló árszabásra beszélhetünk. Mindig is törekedtünk a legkedvezőbb áru bútoroktól kezdve a komolyabbakig ugyanúgy. 59.100 Ft-tól indulnak a blokk konyháink, ami igazán versenyképes árat jelent. De nyolcvanezer forinttól már teljesértékű, modern, mindenki szemében helytálló, stílusos bútorokat tudunk vásárolni.

Gondolván a hálószobára, a gardróbok terén is óriási a kínálat és az árképzés is ugyanolyan kiváló! 49.900 Ft-tól már lehet venni nálunk a gardróbokat, hatvanezer forinttól pedig indulnak az igazán minőségi darabok. Van tükrös, kétajtós-háromajtós, fiókos verzióban is mindenféle designban. Nincs olyan hálószoba, ahova ne találnánk meg a megfelelő bútort!

A Horizont Bútornál kapható szekrénysorok tehát mind árban, mind stílusban, mind funkciói tekintetében igen széles skálán mozognak. A minőségre természetesen minden árkategóriában lehet számítani, de azért tudomásul kell venni, hogyha a minőség a legfontosabb szempont, akkor ne a lista aljáról válogassunk :) 1997 óta vagyunk a bútorkereskedelemben, tehát valamit jól csinálunk! Reméljük, hogy hamarosan Önt is vásárlóink között tudhatjuk!