Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Franciaágyakból sincs hiány a Horizont Bútornál

De igazából mindenféle ágyból lehet válogatni, akár komplett franciaágyak, vagy akár csak ágykeretek közül. 

A legolcsóbb ágykeretünk egy 43.200 Ft-os fenyő ágykeret, de akár 193.700 Ft-ért is van komplett franciaágyunk. Ezen két végleg között több mint 30 franciaágy, ágy és ágykeret közül lehet választani. Sőt, komplett franciaágyunk már 54.800 Ft-ért is van.

Fontos szempont, hogy sokféle stílust, kivitelt és árszabást vonultatunk fel minden bútorfajta esetében, nem csak a franciaágyaknál. Az ágyaink között is található számos verzió. De itt talán a legfontosabb, maga a fekvőfelület anyaga, annak milyensége, így beszélhetünk rugós, szivacsos, vagy valamilyen egyéb matracról. Ágykeretet azért is érdemes venni, mert olyan matracot veszünk hozzá, amelyik tetszik. A különböző keménységű és merevségű anyagokkal abszolút személyre tudjuk szabni az ágyunkat. Valakinek a puhább, valakinek a keményebb kell, de nyilván az árat is könnyebb belőni. Azt se felejtsük el, hogy nem kell kidobni az egész ágyat egy szivacs cseréléséhez, ha az előző már kikopott volna.

Viszont általában, az olcsóbb ágykereteknél nincs ágyneműtartó, mert a szivacsot tartó szerkezet fix. Természetesen vannak olyanok is, amik ágykeretek, de van ágyneműtartójuk is. Ezek már abszolút kielégítenek minden igényt.

Az üzleteinkbe jöjjön el személyesen és próbálja ki az ágyakat, nézze meg őket élőben! Internetes bútorvásárlás nincsen! Látni, tapintani és érezni kell az anyagokat! Várjuk szeretettel Dunaújvárosban, Kaposváron, Komlón, Dombóváron és Szekszárdon!