Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A konyhabútorainkról

Nagyon sokan csináltatnak konyhabútort, azonban nagyon kevés a jó asztalos és jóval drágább is ez a megoldás. Ezért a leggyorsabb, leggazdaságosabb módja a konyhabútor vásárlásnak, ha készen vesszük őket. Nem kell félni ettől, hiszen számos stílusban és méretben fellelhetőek ezek a bútorok is a kínálatunkban.

Például már 59.100 FT-ért hozzá lehet jutni a 110 cm hosszúságú PA-110-eshez, és már 110-130.000 FT környékén igazán szép darabokból lehet válogatni. Fontos, hogy nemcsak klasszikus, hanem modern és egyéb stílusúak is vannak.

Természetesen vannak tálalók is, igazán kedvező, szinte párezer forintos áron. De étkező, asztal és szék is van. 4 személyes étkező már 45.500 Ft-ért kapható, a Mika 4 személyes. Itt is megfigyelhető, hogy a nagy választéknak köszönhetően kompletten be tudjuk rendezni az étkezőnket és konyhánkat együttesen. A konyhaszekrény, tálalószekrény és étkezőt is össze tudjuk válogatni egész azonosra. Modern stílust képviselők is akadnak bőven, ahogy a klasszikus irányvonalat sem hanyagoltuk el.

Érdemes vissza-vissza nézni hetente, kéthetente, mert kerülnek újabb és újabb konyhabútorok. Szintén érdemes nyomonkövetni Facebook-oldalunkat is, ahová feltöltjük az újabb termékeket, akciókat.

A Horizont Bútorral 1997 óta foglalkozunk bútorok kereskedelmével. Higgyék el, hogy van tapasztalatunk!