Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A hosszú télnek is vannak előnyei

Például arra is ki tudjuk használni a kényszerűen bent töltött időt, hogy foglalkozzunk a bútorainkkal. Nem tudunk még kertészkedni, nagyokat sétálni a természetben, marad a lakás. Okosan használjuk ki az időt!

Pár tippet, ötletet adnánk, hogy mit érdemes megcsinálni tavaszi nagytakarítás előzményeként is. A kárpitos bútorok (franciaágy, kanapé stb.) ülőfelületeinek tisztítását évi egyszer el kell végezni. Szerencséje van azoknak, akiknek a franciaágyon a matracuk kivehető, levehető, vagy a kanapé ülőfelületeiről a huzat leszedhető és így kimosható, vagy éppen a textilbőr, vagy bőr felületek könnyen tisztíthatóak.

Érdemes évi egyszer a bútorok alatt, mögött is kiporszívózni, feltörölni a padlót.

Amennyire tudjuk a szekrénysorokat pakoljuk ki és törölgessük át a polcokat belülről is! 

De nemcsak a takarításra szánjunk időt! Érdemes előre megtervezni egy bútorcserét is. Lemérni a rendelkezésre álló helyet, eldönteni, hogy mennyi pénzt szánunk rá, nagyjából milyen formájú, stílusú bútort szeretnénk vásárolni, és ennek függvényében elkezdeni böngészni az interneten a bútorüzleteket. Ha megrendeléssel szeretnénk bútort vásárolni, tehát nem azonnal raktárról vásárolni, akkor már a jó időben tudjuk a bútorunkat elhelyezni a lakásban, mert lassan csak itt van már a tavasz :)

Jöjjenek be bútoráruházainkba és nézzenek szét nyugodtan!