Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Megújult a Horizont Bútor honlapja

Fő szempontunk a letisztultság volt az új honlap megalkotásakor. A menü elrendezés és a kategóriák, így a bútorok is változatlanul maradtak. Viszont számos technikai újítást is beépítettünk, amik segítik a böngészést.

A Horizont Bútor 1997 óta mindig a legfrissebb és legnaprakészebb próbál lenni a Vevők számára. Ezért fejlesztjük folyamatosan az internetes megjelenésünket is. A honlapon kiemelkedően fontos szerepet játszik a tisztelt érdeklődők tájékoztatásában.

Reméljük elnyeri tetszésüket a kinézet, a színvilág, a termékek elrendezése. A jövőben igyekszünk az információ mennyiségére, tartalmára rámenni, hogy minél több bútorról kaphassanak részletesebb információt.

A bútorboltjaink városonként új aloldalt kaptak, hogy könnyebb legyen megtalálni az üzleteket és elérni őket. Ne feledjék, a részletes és pontos árukészletről a bútorüzletek tudnak helyben információt adni! 

Facebookon és egyéb közösségi felületeken naponta tesszük közzé a napi aktuális bútorainkat, bemutatva a kínálatunkat. 

Reméljük, hogy még sokáig tudjuk kiszolgálni bútorokkal Dunaújvárosban, Szekszárdon, Komlón, Dombóváron és Kaposváron Önöket!