Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Kanapék, ülőgarnitúrák elérhető áron

Kiváló minőségű bútorok a Horizont Bútortól. Kanapé már 44.900 Ft-tól. Törekszünk a baráti árképzésre, a minőség megtartásával. Családbarát árak, nagy választék.

A Horizont Bútornál mindig is arra törekedtünk, hogy elérhető áron kínáljuk a bútorokat. Ez nem olyan egyszerű, minden drágul az anyagtól a munkadíjig minden, de ha követnénk minden esetben az áremelkedések mértékét, akkor elveszítenénk a jó árainkat. Mi pedig abban hiszünk, hogy a jó árképzés az alapja a sikeres üzletnek.

A kanapéink, ülőgarnitúráink az egyik legnagyobb tételszámú kínálat. Talán ezen ülőalkalmatosságok a legrégebbi bútortípusok, így nagyon sokféle van belőlük mind a formavilágot, mind az anyagok tekintetében.

Modern bútor, vagy klasszikus? Bőr, vagy egyéb "modern" anyag? Színkavalkád, vagy konzervatívabb színvilág? A Horizont Bútornál mindegyikre találni példát, mert mi minden réteget megkívánunk szólítani, mindenki bútorboltja szeretnénk lenni.

A honlapunkon szétbontottuk az ülőgarnitúrákat, sarokgarnitúrákat és a kanapékat. Az ülőgarnitúrák a klasszikus 3-2-1 elrendezésű garnitúrákat, a sarokgarnitúrákat hívhattuk volna L alakúaknak is, a kanapék pedig az egyenes verziójú kanapék.

Reméljük sikerül kiválasztani a megfelelő bútort, hogy az Ön otthonának szépségéhez is hozzájárulhassunk.