Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

ÚJ HONLAPPAL JELENTKEZIK A HORIZONT BÚTOR!

ÚJ HONLAPPAL JELENTKEZIK A HORIZONT BÚTOR!

A vidéki, nagy múltú üzletek sokszor abba a hibába esnek, hogy nem követik az új idők technológiai vívmányait. Sok esetben megelégednek azzal - hosszas rábeszélés után-, hogy sógor-koma összeüssön nekik egy honlapot, mondván, hogy "jó az". Aztán, hogy az a honlap a 90-es évek szintjének felel meg, vagy éppen semmilyen szempontból nem teljesíti a kívánalmakat, azzal kevesen foglalkoznak. A horizontbutor.com szeretné követni a legújabb megoldásokat, hogy az interneten is könnyen elérhető legyen.

Az új honlap megjelenésben egy az egyben az előzőnk mása. A kinézeten nem szerettünk volna változtatni, mert az nagyon bevált, nagyon sok apozitív visszajelzés ennek kapcsán.

Amin változtatunk, az főleg technikai jellegű: gyorsabb honlap motor, ami a betöltődést segíti elő. A termék kategóriák kavarodását megoldottuk. A kereső is jobban működik, illetve a termékek felvitele, ami persze inkább csak nekünk számít, azoknak akik szerkesztjük a honlapot.

Reméljük az új honlapunkat is ugyanolyan szívesen használják, mint az előzőt. Bútoraink kínálatát is bővítjük, illetve aktualizáljuk.

Kellemes böngészést kíván a Horizont Bútor csapata!