Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A BÚTOR HIÁNYA, ÉS MIRE KELL FIGYELNI?

A BÚTOR HIÁNYA, ÉS MIRE KELL FIGYELNI?

Hogy mennyire nem egyszerű kérdés a bútorvásárlás, azt jól mutatja, hogy az emberek számára természetes, hogy egy ház, lakás be van bútorozva, és csak akkor kezdenek el bútorüzleteket keresni, amikor észreveszik hiányát: új ház, lakás vásárlása, ami nincs bebútorozva, vagy ha eltörik, tönkremegy valami.


A mai világban teljesen természetes, hogy mikor megszületünk, akkor bútorok vesznek minket körül. Van szekrényünk, ágyunk, polcaink, van a konyhában konyhabútor, van alattunk padlószőnyeg, van asztalunk ésatöbbi.

A szemünk is természetesnek veszi, hogy az adott szobában, házban van bútor. A gondok pedig itt kezdődnek. Használt lakás, ház vásárlás esetén sokkal nehezebb kiadni, eladni azt a házat, lakást, amelyik nincs bebútorozva, még akkor is, ha vásárlás után a bútorok nem maradnak. Tapasztalatok azt mutatják, hogy egyszerűen megtekintéskor a komfortérzeten kevesen képesek felülemelkedni és a bebútorozottság érzete sokat számít, még akkor is, ha egyébként egy rosszabb állapotú ingatlanról van szó, összehasonlítva egy másikkal, amelyik nincs bebútorozva.


Megnéztük bebútorozva, majd odaköltözünk és nincs bebútorozva, máris úgy érezzük, hogy átvertek minket, pedig tudtuk, hogy nem lesznek ott bútorok, de a légkört máshogy érezzük. Ez pedig csak azért van, mert természetesnek vettük a bútorzatot.

Mit is akartam ezekkel a sorokkal mondani? Azt, hogy a bútorzat annyira számít, hogy meg is határozza a közérzetünket, komfortérzetünket és véleményem szerinte egy ház kényelmességét, hangulatát, összességében tehát mindenét körülbelül 40-50%-ban meg tudja határozni. Ezért nem mindegy hogyan is rendezzük be. A tipikus, jó lesz az a használt kanapé a szomszédtól, meg a padlásról a rossz étkező stb. nagy meglepetéseket fog majd okozni összkép tekintetében a végére...