Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

MOST NEM CSAK AZ OLCSÓ BÚTORAINKAT AJÁNLJUK

MOST NEM CSAK AZ OLCSÓ BÚTORAINKAT AJÁNLJUK


Általánossá vált már, hogy a legolcsóbb bútorokat emeljük ki, de valahogy ez így van mindenhol Magyarországon. A legolcsóbb termékek tartanak el szinte minden üzletet, ezért természetes, hogy nem ajánlják a legdrágábbakat. Pár érvet összeszedtünk a drágább bútorok mellett, mert hosszútávon, lehet, hogy az lesz a legolcsóbb.

A legolcsóbb daraboknak is vannak hátrányai: nagyon sokszor ezek kompromisszumos darabok. Vagy stílusban, vagy funkcióiban, vagy méretben nem stimmelnek. Tehát a tökéletes bútorhoz sajnos a magasabb árfekvésűek között is szét kell néznünk. Az is előfordulhat, hogy franciaágyból megtalálják a legmegfelelőbbet az olcsóbbak között, de mondjuk a legolcsóbb gardróbok között nincs hozzáillő, csak a magasabb árfekvésűek között.

Ha csak a legolcsóbbak közül kerül ki az összes bútorunk, akkor szinte garantált a stíluskavalkád, ami után csak pislogunk, hogy hiába van mindenünk, de a hangulat nem olyan, nem így képzeltük el. Évekig nézzük majd ezt a helyzetet, mire tudunk változtatni.

A minőség. Figyelünk arra, hogy a legolcsóbb bútorunk se legyen használhatatlan, fél év alatt tönkremenő darab, de azért valljuk be, hogy a minőség és ár között megfelelthető az összefüggés. Ha évtizedekre veszünk bútort, akkor csak is a nagyobb árfekvésűek között nézzünk szét!

A bútorvásárlás az nem egy letudandó, hétvégi bevásárlás, hanem jól átgondolt lakásberendezés. Azt rendezzük be, ahol élünk, ahol a családdal együtt vagyunk. Személyiségünket is kell, hogy tükrözze, illetve nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat az adott házban, szobában. Érdemes tehát kicsit várni, spórolni, minthogy azonnal megvegyünk mindent. Ajánljuk, hogy lapozzanak tovább, ne csak az első két oldalt nézzék meg a bútoraink között...