Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A KÖNYV SZERETETE ÉS A KÖNYVESPOLC

A KÖNYV SZERETETE ÉS A KÖNYVESPOLC

Amennyiben szeretünk olvasni, szeretjük a könyveket, úgy biztos, hogy egy idő után kinőjük a kisebb könyvespolcokat, és a házunkban egyre több teret kap a könyves részleg, az olvasó kuckó. Könyvimádóknak érdemes tehát felszerelkezniük polcokkal rendesen, illetve a bútorokat úgy összeválogatni, hogy legyen benne olvasáshoz elegendő terület, felület.

A könyvek szinte minden stílusba beilleszthetőek, és egyelőre nem tudják kiszorítani őket az elektronikus kütyük sem, és egyre több könyvvel fogunk rendelkezni az idő múlásával. Fontos, hogy legyen egy állandó kis olvasórészünk. Ahol kényelmes ülnünk, tehát az ülőgarnitúra, kanapé ennek megfelelően kényelmes, és úgy helyezkedik el, hogy késő délutáni, esti órákban is, természetes fény hiányában legyen elengedő mesterséges fény.

A szekrénysoron tároljuk a legértékesebb, legszebb könyveinket. Külön könyvespolcon rendszerezzük a többit, illetve gondoljunk arra is, hogy ami könyveket olvasunk, azokat hol tároljuk? Dohányzó asztal, külön díszdoboz? A nappalit is berendezhetjük egy nagy könyvtárrá, persze, figyeljünk arra, hogy ne legyen nyomasztó... Legyen rend ezen a téren is!

A gyermekekben is alakítsuk ki a könyv és olvasás szeretetét. Ez persze egyre nehezebb az internet egyeduralma miatt, de törekedjünk arra, hogy mindig könyvekből olvassunk nekik, illetve, ha minket is látnak olvasni, akkor a példa ragadós lesz. A gyerekszobában is elhelyezhetünk könyvespolcot.