Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

MIÉRT MONDJUK, HOGY CSAK ÚJ BÚTORT ÉRDEMES VENNI?

MIÉRT MONDJUK, HOGY CSAK ÚJ BÚTORT ÉRDEMES VENNI?

Nemcsak önző érdekből, hanem jó szándékból is arra ösztönzünk mindenkit, hogy csak új bútort vegyen, használt piacot messze kerüljék el! Hogy miért, azt most néhány pontban összegeztük.

Sokan az árat hozzák fel érvként, hogy olcsón lehet hozzájutni egy bútorhoz. Talán ez igaz is, de nézzük csak meg jobban a mi árainkat: szinte egy használt áráért tud új bútort venni. Ha egy kicsivel drágább is, akkor sem annyival, hogy ne érné meg újat venni.

A használt bútor soha nem fog illeszkedni a stílushoz, pontosabban használt bútorokból nem tudunk soha sem kialakítani egy egységes stílusú szobát. A hangulatunk szempontjából pedig ez igen fontos. Inkább vásároljunk havonta egy bútordarabot, minthogy gyorsan berendezzük össze-vissza bútorokkal a lakást, ami az összkép szempontjából lesz katasztrófa. Persze, kitartó keresgéléssel lehet találni egységes stílusút, illetve lehet kombinálni ízlésesen, de járhatóbb útnak tűnik az új bútor.

Az állapot: az átlag akkor cseréli le a bútorát, amikor még éppen, hogy megáll, de már látszik rajta, hogy nincsen sok hátra annak a bútornak. Lehet, hogy ekkor még egy gyors "felújítást" is, hogy valahogy nézzen ki, de aztán pár hónap múlva reccsen. Igazából rizikós dolog, persze nem annyira, mint egy használt autó, de azért van kockázata.

A lapraszerelhető bútorok esetében eleve úgy tervezik őket, hogy össze még össze lehet állítani, de egy szétszedést és újbóli összerakást biztosan megsínyli a bútor. Nem arra van tervezve, hogy legózzanak vele párszor.

Vannak olyan bútortípusok, amikből egyszerűen nem szabad használtat venni: ágy, kanapé stb... gondoljunk bele, hogy ezen idegenek feküdtek, illetve éltek szerelmes életet... Ezekből jobban járunk, ha nem is gondolkozunk, csak új bútoron.