Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

ITT A HIDEG, JÖN A TÉL, JÓL ESIK VISSZAHÚZÓDNI

ITT A HIDEG, JÖN A TÉL, JÓL ESIK VISSZAHÚZÓDNI

Reggelre zúzmarás minden, sőt, reggeli fagyok is megjelentek. A hegyekben még keményebben érezhető a közelgő tél. A fák levetkőzik lombjaikat, a tetejük már csak aranysárgán emlékeztet az elmúlt nyárra. Kiránduló idő is lassan elmúlik, bár a legmelegebb ősz sokáig biztosította, hogy napközben ki tudjunk mozdulni. Lassan már egy pár perces séta alkalmával is fázni kezdhetünk... Ilyen időben visszahúzódunk a meleg lakásba mi is.

Jól esik teát kortyolgatni a kanapén, miközben olvasunk, internetezünk, vagy összebújunk a párunkkal. Meleg takaró alatt hosszan alszunk, nincs kedvünk reggelente kikelni az ágyból, hiába van bolyhos, jó meleg szőnyegünk...

Ilyenkor vesszük észre, hogy a bútoraink elavultak, vagy éppen már annyira kopottak, hogy cserére érettek. Meglátjuk a rendetlenséget a polcokon, a szekrénysorokon, az asztalokon... Takarítani kell, rendet rakni - erre most van idő és lehetőség.

Most van itt a lehetőség átnézni a HorizontButor.com oldalát is és már tervezgetni, gyűjtögetni, hogy mit is veszünk karácsonyra. Talán a téli időszakban nehezebb egy komplett konyhát cserélni, vagy szekrénysort, persze nem lehetetlen, ilyenkor a kisebb, jobban mozgatható bútoroknak van a szezonja. Tavasszal szoktak az emberek egész bútorzatot cserélni.

Használja ki az időt, hogy jó döntést hozzon bútorvásárláshoz!