Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

MIELŐTT FACEBOOKON ÍRNA, OLVASSA EL EZT A BEJEGYZÉST!

MIELŐTT FACEBOOKON ÍRNA, OLVASSA EL EZT A BEJEGYZÉST!

A bútorvásárlással kapcsolatosan összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a Horizont Bútorról, hogy egyszerűbben, gyorsabban tudjon vásárolni nálunk. Legyen szó szekrénysorról, kanapéról, ülőgarnitúráról, konyhabútorról, vagy a többi bútorunkról, az biztos, hogy jó helyen jár, de a leggyakoribb kérdésekre válaszolnánk.

Honlapunk, a horizontbutor.com nem webshop! A termékeink, a bútorok nagyrésze fent van, de ezeket nem lehet megvásárolni online. Nem is szeretnénk elmenni ebbe az irányba, hiszen a bútorvásárlás tipikusan olyan, hogy meg kell nézni, meg kell tapogatni, ki kell nyitni, rá kell feküdni, rá kell ülni stb...

Mindegyik üzletünkben más-más kínálat van. Egyik üzletünkben sem kapható minden honlapon fent lévő bútor, hiszen akkor minden üzletünknek 5000 nm alapterületűnek kellene lennie. Kérdés esetén kérjük, hogy telefonáljon az Önhöz legközelebb eső üzletbe! A Facebookot, és az egész online megjelenést egy másik csapat kezeli, akik nem tudják, hogy melyik üzletben mi kapható. A főszabály tehát az, hogy telefonál az Önhöz legközelebb lévő üzletbe.

Garanciára is van lehetőség, szintén érdeklődjön vásárláskor. A bútorvásárlást felkészülve kezdje meg: tudja, hogy mekkora bútor fér el a kinézett helyen, tudja, hogy milyen stílusút keres stb... Ez persze Önnek könnyebbség. Az eladóink segítenek tanácsokkal, de ha az alapadatokkal nincsenek tisztában, akkor ők sem tudnak sokat tenni.

A következő városokban vagyunk jelen: Szekszárd, Komló, Kaposvár, Dunaújváros, Dombóvár